AKRYLGOLV

Vi på PEA Fogfria Golv AB är experter på akrylbaserade massagolv (akrylgolv) och erbjuder högkvalitativa lösningar åt kunder i Västervik, Oskarshamn, Finspång, Katrineholm, Linköping, Norrköping och Nyköping som är i behov av hållbara, stilrena och lättskötta golv med utmärkt prestanda. Akrylgolv är idealiskt för parkeringshus och andra miljöer där det krävs ett slitstarkt och tåligt golvmaterial som klarar tung belastning. Våra golvbeläggningar skapar en välkomnande miljö samtidigt som det skyddar grunden från starka kemikalier, buller och slitage från bilar. Hos oss kan du välja bland olika färger och kombinera med målade linjer, mönster och detaljer för att skapa ett estetiskt tilltalande golv. Våra akrylgolv är både gulningssäkra och uv-beständiga, vilket gör dem lämpliga även för utomhusmiljöer. Akryl funkar också utmärkt som takmaterial.

Akryl är en termoplast. Vid färdigt golv är akryl väldigt lik epoxi, lika stort urval av färg och struktur, men dess egenskaper är lite annorlunda. Största fördelen med akryl är dess korta härdningstid, även i kyla. Det tar bara några timmar innan beläggningen går att gå på.

Välkommen att ta kontakt med oss på PEA Fogfria Golv AB när du är i behov av ett slitstarkt och reptåligt golv eller tak i närheten av Västervik, Oskarshamn, Finspång, Katrineholm, Linköping, Norrköping eller Nyköping. Med vår kunskap och expertis ger vi dig den service du behöver för ditt projekt.