EPOXIGOLV

Epoxigolv för garagegolv, golv i tvättstuga och industriella anläggningar. Epoxigolv är ett utmärkt alternativ för garagegolv, golv i tvättstuga och andra utrymmen som kräver en ren och hygienisk miljö.

Epoxi är ett otroligt hållbart material som är lätt att rengöra och underhålla. Det är också den beläggning som bäst kan anpassas efter kundens specifika behov. Dess egenskaper gör att den passar mycket utmärkt i till exempel tunga industrier med stor mekanisk påfrestning, vid behandling av kemikalier eller våtutrymmen. Epoxiplasten läggs direkt på betong och ger ett bra skydd som håller länge. Stort urval av färg och struktur. Går även att halkskydda.

Det som utmärker ett epoxigolv från många andra golv är främst dess tålighet och flexibilitet som lätt kan anpassas efter dina behov. Det är ett starkt skydd med lång hållbarhet som ofta används inom tunga industrier där det kan finnas stora mekaniska påfrestningar men även på arbetsplatser där man utför behandling av olika kemikalier. Även i våtutrymmen så används det frekvent eftersom epoxi är vattentätt. Därför används epoxigolv ofta som golv i tvättstuga och garagegolv. Genom pigment och sand kan vi anpassa epoxigolvet till att få de egenskaper du önskar. Tveka inte att ta kontakt med oss om du är i behov av ett högkvalitativt garagegolv, golv till din tvättstuga eller till din industriella verksamhet i Västervik, Oskarshamn, Finspång, Katrineholm, Linköping, Norrköping och Nyköping med omnejd.