INDUSTRIGOLV

Är du i behov av ett högkvalitativt industrigolv till ditt företag? Då har du hittat rätt! Våra industrigolv är speciellt designade för att tåla de påfrestningar som uppstår på industriella anläggningar, vilket gör dem till en optimal och hållbar lösning för din verksamhet.

Golven är tillverkade i material som är resistenta mot kemikalier, mekaniskt slitage och tung belastning och är mycket lätta att städa och att underhålla. Industrigolven finns i flertalet olika material såsom epoxi, akryl och polyuretan. Med vår kunskap och erfarenhet hjälper vi dig att komma fram till vilket material som passar bäst för ditt industrigolv. Vi anpassar golven utefter dina och din verksamhets behov.

Industrigolv är den optimala hållbara lösningen för golven på ditt företag om du är ute efter något starkt och mycket hållbart. Industrigolv är lätta att städa, lätta att underhålla och de finns i material såsom epoxi, akryl och polyuretan att välja emellan. Vi har god erfarenhet av golvläggning för industrier och oavsett hur stort eller litet ditt företag är så kan vi hjälpa dig få de golv som behövs anpassad efter dina behov och önskemål. Vilken typ av material du bör ha till golvet bör baseras på typ av industri och vilka kemikalier samt maskiner som används.

Tveka inte att ta kontakt med oss om du är i behov av ett slitstarkt och pålitligt industrigolv till din verksamhet i Västervik, Oskarshamn, Finspång, Katrineholm, Linköping, Norrköping och Nyköping med omnejd. Vi har det du behöver!