Injektering betong

Är du i behov av att förbättra styrkan och hållbarheten i en betongstruktur? Då kan vi på PEA Fogfria Golv AB hjälpa dig med injektering betong – en pålitlig och beprövad teknik som under en lång tid har använts för att reparera sprickor, försegla läckage och förstärka hållbarheten hos konstruktioner i betong.

Metoden är kostnadseffektiv och flexibel och går att anpassas utifrån varje specifikt behov. Genom att fylla i sprickor och hål ser vi till att betongstrukturen får längre livslängd och mindre behov av reparationer och underhåll i framtiden. Injektering betong förhindrar att vatten letar sig in i sprickor och därmed orsakar frost- eller rostsprängning.

Effektiv lösning för reparation och förstärkning av betong

En av många fördelar med injektering betong är att det kan utföras på plats, vilket gör det till en smidig och effektiv lösning i jämförelse med andra metoder för reparation och förstärkning. Vi utför injektering i Västervik, Oskarshamn, Finspång, Katrineholm, Linköping, Norrköping och Nyköping med omnejd. Ta kontakt med oss för mer information om våra tjänster och vad vi kan hjälpa dig med!