LÄNKAR

Sveff


Sveff är en branschorganisation för företag som importerar, tillverkar eller marknadsför färg och lack i Sverige.

Organisationen har ca 55 medlemsföretag. Den svenska färgbranschen är väl representerad inom Sveff med en marknadstäckning på ca 95%. Sveffs medlemmar står för en omsättning i tillverkningsledet på över 4 miljarder per år.

Flowcrete – En världsledande golvspecialist – For the world at your feet


Hos Flowcrete går kreativitet och innovation hand i hand. Vi levererar förstklassiga golvbeläggningar till kunder över hela världen. Flowcrete Sweden AB tillverkar, utvecklar och marknadsför ett stort urval av slitstarka golvbeläggningar, bland annat fogfri terrazzo, industrigolv, parkeringshusbeläggningar och golvbeläggningar för publika miljöer – uppbackade av ett globalt nätverk från 8 tillverkningsenheter och 26 säljkontor världen över.

Eradur – Walk on


Eradur AB tillverkar härdplaster till fogfria massabeläggningar dvs industrigolv- och golv i hårt belastade offentliga miljöer. Våra produkter används för såväl nybyggnation som vid renovering. Fogfria golv; epoxigolv – akrylgolv – polyuretangolv.

Scanmineral

Plexidekk


Plexidekk är den perfekta lösningen för att markera övergångsställen för fotgängare, buss- och cykelvägar eller för att dekorera stadsbilden.

Fogfritt golv


Auktorisationsnämnden för Fogfritt Golv (AFG) bildades för att ge möjlighet till seriösa entreprenörer att kvalitetssäkra sitt arbete med läggning av fogfritt golv genom att ansöka om auktorisation.