EPOXIGOLV

Epoxi är den beläggning som bäst kan anpassas efter kundens specifika behov. Dess egenskaper gör att den passar mycket utmärkt i till exempel tunga industrier med stor mekanisk påfrestning, vid behandling av kemikalier eller våtutrymmen. Epoxiplasten läggs direkt på betong och ger ett bra skydd som håller länge. Stort urval av färg och struktur. Går även att halkskydda.

Det som utmärker ett epoxigolv från många andra golv är främst dess tålighet och flexibilitet som lätt kan anpassas efter dina behov. Det är ett starkt skydd med lång hållbarhet som ofta används inom tunga industrier där det kan finnas stora mekaniska påfrestningar men även på arbetsplatser där man utför behandling av olika kemikalier. Även i våtutrymmen så används det frekvent eftersom epoxi är vattentätt. Genom pigment och sand kan vi anpassa epoxigolvet till att få de egenskaper du önskar.

Lättskött med epoxi


En annan fördel är att minimal skötsel krävs då epoxigolven är fogfria och de är dessutom lätta att reparera. Att städa och rengöra golvet görs med lätthet tack vare epoxins resistens mot kemikalier och avsaknad av fogar. För större ytor så är epoxi ett bra, ekonomiskt alternativ. Vi erbjuder epoxigolv i ett stort utbud av färger och olika strukturer.

PEA FOGFRIA GOLV AB har en stark branscherfarenhet inom beläggning av fogfria golv för industrier och privatpersoner. Med oss så får du alltid ett väl utfört jobb där du får ett snyggt och funktionellt golv i slutändan. Vi anpassar förstås epoxigolvet efter dina önskemål och ser till så att du blir nöjd med slutresultatet.

Vårt mål att leverera kvalité med fokus på att skapa långsiktiga kundrelationer med våra kunder.